Christoffer Öhman

Kunde inte hålla mig.

Publicerad 2013-08-29 21:57:00 i Allmänt, Christoffer snack, Dagens låt, videor,

Bloggpaus och nästan läsarrekord
Hej bloggen. Jag skulle ju somsagt ha en bloggpaus. Men jag kunde inte hålla mig ifrån att skriva lite till er. Jag såg att jag hade får väldigt mycket sidvisnigar denhär och förra veckan. Samanlagt hade jag 235 sidvisningar på två veckor vilken nästan är rekord. Rekordet är 323 sidvisningar på två veckor (Det var 2012).
 
Hur det går i skolan.

Skolan har ju somsagt börjat, och jag har ju varigt i skolan då jag inte bloggat. Men snart är det ju helg och då kan jag blogga mycket mer. Och jag har fått ganska mycket frågor om min ålder.
Jag är somsagt 13 och fyller 14 om tre veckor. Ja jag fyller år 23 september så gratta mig då.
 
Facebook Instagram Och kik.

Jag har ju en facebook som heter Christoffer Öhman. Också en gilla sida som heter stoffepoffer. Jag har också en instagram som heter stoffepoffer. Jag har en kik som heter stoffe999. Men var inte säkra på att jag kan svara hela tiden.
Helgen.

I helgen så har jag absolut inget planerat. Ni får gärna komma med förslag. Antingen drar jag och shoppar. Eller så Är jag typ bara hemma och kanske bloggar.
 
Dagens låt.

Dagenslåt är Uncover med Sveriges stolthet Zara Larsson. Hon är nog sveriges bästa sångerska.
 

Om

Min profilbild

Christoffer Öhman

Mitt namn är Simon-Christoffer Öhman! Är en skön 16 åring homosexuell som går första året på gymnasiet. I min blogg kan du läsa allt från Shopping, fester och dejting till tråkiga matte lektioner ;). Instagram: christofferohmans Snapchat: Ohmanstoffe Ask.fm: Ohmanstoffe

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela