Christoffer Öhman

Äntligen sportlov

Publicerad 2016-02-28 20:46:38 i Allmänt, Bilder, Christoffer snack, Skolan,

Nu är det äntligen sportlov. Så skönt att slippa gå till skolan. Jag har som sagt väldigt jobbigt i skolan, pga av lite saker som hänt/händer i mitt liv just nu, så det är skönt att få vara hemma och repareras lite. Igår var det första dagen på lovet så jag passade på att sova ut lite. Under dagen så gjorde jag inte så mycket. Njöt mest av att det äntligen var lov :). På kvällen så såg jag melodifestivalen. Det var sista deltävlingen. Bara andra chansen kvar, sen är det Final! Har 3 favoriter som jag hejar på. Det är Lisa Ajax, Robin Bengtson, och så igår fick jag en tredje favorit. Kan ni gissa vem det är... Jo det är FRANS! Asso jag fick bokstavligen gåshud. Jätte bra låt, gullig röst och så var han JÄTTE SÖT <3. Det var en bra deltävling igår. Eller ja det var egentligen bara Frans och Molly som var bra. Resten var inte direkt något att hänga i julgranen. Men något jag blev förbannad över var Ginas skämt mot Frans. När hon lurade honom och sa att Zlatan hade skickat en hyllning till Frans eftersom att Frans hyllade Zlatan i låten Who´s da man som blev en stor hit 2006. Asso sånt skojar man fan inte om. Jag blev riktigt jävla förbannad. Verkligen inte kul.
Efter mellon så gjorde jag inte så mycket. Kollade film och la mig runt 12.
Idag har jag bara varit inne och kollat på tv. Tittat på Catfish som går på mtv. Älskar det programet. Bakade även en kladdkaka med min lillasyster. Hon ville göra det, och snäll som jag är så hjälpte jag henne med det :). Slutade med att jag gjorde allt själv haha :)
Nu ska jag se lite gamla ph avsnitt (Som vanligt). Hoppas att ni har haft en bra helg :)
PoK/ Christoffer
 

Om

Min profilbild

Christoffer Öhman

Mitt namn är Simon-Christoffer Öhman! Är en skön 16 åring homosexuell som går första året på gymnasiet. I min blogg kan du läsa allt från Shopping, fester och dejting till tråkiga matte lektioner ;). Instagram: christofferohmans Snapchat: Ohmanstoffe Ask.fm: Ohmanstoffe

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela